top of page
Cleaning Materials

Om os

Hurtig, effektiv og ærlig, Dan Service er blevet en velrenommeret og velkendt rengøringstjeneste. Vores team klarer alle opgaver og administrerer projekter med den dygtighed og erfaring, som vores kunder har forventet. Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse med vores arbejde, og derfor tilbyder vi åbne kommunikationskanaler i løbet af hvert projekt. 

Som et resultat af vores dynamiske blanding af viden, høj kvalitet og kundeservice, kan vi garantere, at rengøring bliver mere end blot en service for vores kunder hos Dan Service.
Vi vægter at opfylde og overgå vores kunders forventninger højt. Som et resultat går vi ud over de traditionelle rengøringstjenester ved at levere yderligere tjenester, der hjælper os med at sætte vores aftryk på vores kunder.
Vores kvalitetskonsulent fører tilsyn med uddannelsen af alle nyansatte assistenter, og sikrer, at den rengøring, du får, er af højeste kvalitet og er ensartet over hele linjen. Vi værdsætter din tilfredshed med rengøringen og din omgang med assistenterne, og vi tager gerne imod din feedback i form af kritik eller ros.

Om os: About
bottom of page