top of page

Privat Rengøring

Privat Rengøring: Welcome
Bathroom Cleaner

en almindelig god rengøring, der består af:

 • Rengøring af opholds rum: Støvsugning af alle gulve/paneler, samt gulvvask. Afstøvning af tilgængelige flader under 1.8 m. (tilgængelige flader betyder, at der er så meget plads imellem genstandene på fladen, at vores assistenter let kan løfte disse genstande og tørre af nedenunder).

 • Rengøring af køkken: Aftørring af udvendige vandrette og lodrette overflader, så som køkkenbord, køkkenskabe og køleskab (såfremt fladerne er tilgængelige), rengøring af køkkenvask og armatur, støvsugning og gulvvask.

 • Rengøring af badeværelser og toiletter: Rengøring af al sanitet, aftørring af vandrette tilgængelige flader, rengøring af håndvask, spejl, alle armaturer samt aftørring af vægge i bruseniche, støvsugning og gulvvask

Tillægsydelser

 • Køleskab

 • Ovn

 • Køkkenskabe

 • Vinduer

 • Har du specielle ønsker?

Skræddersy din rengøring ved at tilføje dine noter til din booking.

De bliver sendt direkte videre til din rengøringsteam.

Privat Rengøring: Services

TIMEPRIS

kr. 350
priser er inklusiv moms

 •    Prisgaranti og tilfredshedsgaranti

   Gratis ud- og hjemkørsel

 •    Vi medbringer selv produkter & udstyr - Svanemærket

 •    Rabat ved flere bestillinger

 •    Ingen binding

 •    Inklusiv moms

Cleaning Materials
Privat Rengøring: Tekst

Fast aftale

Herunder kan du se priseksempler på privat rengøring, med rengøring hver uge i et hjem uden husdyr:

Størrelse

Prise pr. gange før tilskud

Op til 65 m kr. 460

66-95 m kr. 520

96-125 m kr. 575

126-155 m kr. 675

156-195 m kr. 775

Større end 195 m2 konkakt venligst Frank på info@dan-service.dk
Ovenstående priser er inklusiv moms, kørsel, rengøringsartikler samt rengøringsredskaber så som støvsuger, mopper og klude.

Priserne i priseksemplerne ovenfor er faste priser. Dette betyder, at du som kunde får den rengøring, som du har aftalt med os til en fast aftalt pris, selv om tidsforbruget kan variere fra gang til gang.

Er tidsforbruget vigtigt for dig, kan du få en aftale baseret på timeantal, for eksempel 2 timers rengøring, hvor du selv definerer hvilke rengøringsopgaver, du ønsker løst.

I begge aftaletyper er der mulighed for at tilkøbe ekstra tid til ekstra rengøring, for eksempel indvendig rengøring i skabe, tømning og rengøring af køleskab, strygning eller lignende.

Timeprisen for timeaftaler og ekstra timer er kr. 250,- inkl. moms. Det er muligt at tilkøbe halve timer.

Ved engangsrengøring og hovedrengøring er timeprisen kr. 350,- inkl. moms.

Husk at du kan få tilskud til din rengøring, havearbejde, mm.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”håndværkerfradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 25.000,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.

Vacuuming
Privat Rengøring: Tekst

Vi passer på miljøet

Dan service politik er at udføre enhver rengøring med et minimalt brug af kemikalier og vand. Vi værner om miljøet, og derfor er alle vores produkter svanemærket. For os handler det ikke blot om at bruge de rigtige produkter, så vi undgår kemikalier, men vi måler også nøje efter for at bruge den rigtige dosering og mindske forbruget af engangsprodukter. Vi har alle et ansvar, og det tager vi hellere end gerne på vores skuldre, så du også kan få gjort rent med god samvittighed.​

Alle vores medarbejdere er oplært i håndtering og brug af miljøvenlige rengøringsprodukter og gør derfor deres bedste for, at rengøringen bliver så grøn og miljøvenlig som overhovedet muligt.

WhatsApp Image 2021-12-08 at 17.47.53.jpeg
Privat Rengøring: Tekst
bottom of page